понеделник, 1 юни 2015 г.

ДОКОЛКО ЗДРАВИ СА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА ВИ С МЪЖЕТЕ



Това е един тест за разкриване на силните и слабите страни във взаимоотношенията ви с мъжете.На всеки въпрос дайте онзи от следните отговори,който най-добре характеризира отношението ви:
А. Почти винаги
Б. Често
В. Понякога
Г. Рядко
Д. Почти никога
Постарайте се да отговаряте максимално откровено и избирайте най-вярното за вас.Не отговаряйте от гледна точка на това как би трябвало да се държите,а как обикновено се държите.
1.Когато съм с някой мъж,когото наистина харесвам,чувствам,че губя част от себе си-започвам да контролирам думите си,търся одобрението му,подтискам собствените си нужди или внимавам много повече какво правя и как изглеждам.
2.Чувствам се отговорна за мъжете в моя живот и искам да съм сигурна,че получават онова,от което изпитват потребност.
3.Позволявам на мъжете да се държат с мен така,както никога не бих позволила на една жена.
4.Използвам своята външност,за да постигна с мъжете онова,което желая-флиртувам,използвам жестове на тялото.
5.Оставям се страхът от евентуалната реакция на мъжа да осуети намеренията ми да направя или кажа онова,което всъщност мисля за него.
6.Изпитвам неприязън към мъжете,заради начина,по който са се отнасяли към мен в миналото или заради сегашното им поведение.
7.Чувствам се безпомощна,слисана или объркана,когато искам да спечеля любовта или да привлека вниманието на някого,или когато искам да избегна гнева му срещу мен.
8.Смятам,че мъжете в моя живот ми отдават дължимото уважение и ме ценят.
9.Винаги се питам какво искам и търся от мъжете,които обичам.
10.Когато се намирам около силни мъже,се чувствам спокойна и уверена в себе си.Не променям поведението си,за да изглеждам необичайно пробивна и агресивна или необичайно плаха.
Съберете точките.За въпросите от 1 до 7 получавате следните точки:
А: 2 точки Б: 4 точки В: 6 точки Г: 8 точки Д: 10 точки.
За въпросите 8,9,10 точките се изчисляват така:
А: 10 точки Б: 8 точки В: 6 точки Г: 4 точки Д: 2 точки
80-100 точки: Поздравления! Работите упорито върху себе си и това проличава във взаимоотношенията ви.Научили сте се как да бъдете силни и същевременно любещи жени с мъжете в живота ви.Не забравяте за себе си дори когато сте с мъже,които имат значение за вас.Разбирате важността на пълноценното общуване при създаването на здрави и трайни връзки.Работете при ситуации по въпросите,на които сте получили най-малко точки,за да избегнете проблеми в бъдеще.
60-79 точки:Взаимоотношенията ви с мъжете не са лоши,но могат да са много по-добри.Повечето жени попадат в тази категория.Трябва да обърнете внимание на някои предупредителни признаци,за да не се усложняват проблемите в бъдеще.Стремете се да изразявате собствената си позиция и потребности.Заслужавате много повече любов,отколкото искате да ви се дава.
40-59 точки:Вашите взаимоотношения с мъжете са сериозно застрашени.Имате някои недобри емоционални навици,които не ви дават възможност да получите заслужената любов и признание.Никога няма да ви уважават така,както искате,ако продължавате да губите силата си в присъствието на мъжете,ако се държите така,сякаш сте изтривалка под краката им и през цялото време твърдите,че всичко е наред.Време е нещата да се променят.Първата стъпка е откровено да признаете пред себе си своето недоволство.Търсете подкрепата на приятелите си и решително започнете да се държите като силна жена.
39 или по-малко точки:Внимание!Взаимоотношенията ви с мъжете не са здрави.Измъчвали сте се,чувствали сте липсата на любов толкова дълго,че може би вече сте забравили какво означава да бъдете с мъж,когото истински обичате.А може би не знаете какво значи здрава връзка с мъж.Време е за решителни действия,но сами няма да се справите.Потърсете помощта на приятелки или терапевт,за да се обикнете отново.Преодолейте своята плахост и отрицателно отношение.Престанете да се правите на жертва!Никой друг не може да осъществи промяната.Заслужавате много повече от онова,което фактически получавате.

jivko mihalev
realnilovehistori.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар