петък, 26 юни 2015 г.

КАК ДА РАЗБЕРЕМ ПО ЖЕСТОВЕТЕ ДАЛИ ТОЙ НИ ХАРЕСВА



Общоизвестно е, че мъжете не обичат да говорят за чувствата си.Затова и се налага често жените да гадаят за мислите и намеренията им.Те постоянно се питат дали мъжът ги харесва,дали ги желае,само физически акт ли търси и т.н.
Как може да разберете какво иска мъжът, ако е от мълчаливите и трудно говори за плътските и любовните си желания? Може ли жестовете да ви помогнат в случая?
Отговорът е-да, ако правилно прочете посланието.
Ако мъжът ви харесва, на първо място ще забележите, че неговият поглед се задържа върху вас.Това определено е вид привличане.Не говоря за мимолетния поглед, който минава и заминава, а за видимото втренчено взиране.Мъжете, ако проявят интерес няма да се притеснят дори да се спрат и да ви огледат или да се обърнат, след като вече са ви подминали.Вникнете в “дълбочината” на техните очи, това ще ви подскаже реалните им намерения.Внимавайте с “играчите”,защото те знаят как точно да ви погледнат,за да ви съблазнят.Това ще е тяхната “игра” и от вас зависи дали ще се “хванете”.
На второ място,мъжът би ви поканил на среща.Там,в диалога,може да прецените реално що за човек е и какво наистина търси.Трябва да вникнете в темите,които засяга.Ако се интересува от вас,ще иска да знае какъв е вашият интелект,какви качества притежавате,какво мислите,какви интереси имате и т.н.Ако ли не,ще чуете по-скоро хвалби за тялото си и колко сте привлекателна,но не и колко сте умна.Това е сигурен знак,че го вълнувате,само като физически субект.Някои мъже дори ще се опитат да ви докоснат,а по-смелите и да ви целунат.Това е гарантиран признак,че ви желаят неустоимо на момента и за момента.След това интересът към вас ще приключи.
Ако ви покани на втора среща,значи,че сте го заинтригували с нещо.Но и това не е гаранция!Може просто с първия опит да не е успял да ви съблазни и да иска реванш.Говорете,в диалога се решават нещата.Колкото повече научите за другия,толкова повече ще е реална преценката ви и възможността да “прочетете” правилно намеренията му.
Научете се да наблюдавате тялото му и жестовете,които прави.Ако е приведен към вас и ви гледа постоянно в лицето,със сигурност означава,че ви харесва.Но ако стои със скръстени ръце и крака,това “говори”,че или не е очарован и иска по-скоро да “избяга”,или все още не е сигурен дали е привлечен,а има и трети вариант-иска да се предпази от грешно увлечение.
Друго,което издава мъжа,че ви харесва е,че той започва да се притеснява.Оправя неволно дрехите и косата си,отпива по-често от водата или кафето,ако сте в заведение,сменя темата рязко и т.н.
Със сигурност има още множество жестове,по които да разберете дали един мъж ви харесва.Но за мен,най-важното си остава контакта с очите.Те никога не лъжат,стига да можеш правилно да ги “разчетеш”.Но все пак,няма по-надеждно от това,мъжът да ви каже директно дали го привличате.Всичко останало е догадки и не се знае доколко е реално или е плод на вашите фантазии и желания.
jivko mihalev
realnilovehistori.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар