четвъртък, 24 септември 2015 г.

ПЕТ ПРИЧИНИ ЗАЩО КРАСИВИТЕ МЪЖЕ СИ ПАДАТ ПО ГРОЗНИ ЖЕНИ



Всички сме виждали по улицата такива двойки-красив мъж с грозна жена.Гледаме и не можем да се начудим- как е възможно този хубавец да е с такава не толкова привлекателна на външност жена (тук не става въпрос за духовната,за вътрешната красота).
Психолозите,посочват няколко причини,защо това е така.Красивият мъж предпочита грозната жена,защото първо тя няма да му е конкуренция.Тоест,като излязат навън пред обществото всички ще гледат него и ще му се възхищават,а той обича да бъде харесван и да е обект на женските погледи.Това го ласкае и му повдига егото.
Втората причина е,че жената ще е само негова.Няма да се налага да я ревнува и да я дели тайно с други,макар и мислено.Друг е въпроса,че ще буди съжаление.
Третата причина е,че грозната жена повече се старае от красивата.Тя полага повече усилия да привлече вниманието на мъжа с други качества и най-вече да изтъква вътрешната си красота.При красавицата всичко си идва от само себе си,тя не прави нищо,за да бъде забелязана,всеки мъж би обърнал поглед след нея.
Четвъртата причина е,че грозната жена е по-добра в леглото.Така казват мъжете.Тя е свикнала да дава,да търси по нестандартни начини да задоволи мъжа,нейната фантазия е по-развита и е готова на всичко да задържи интереса му.А красавицата е свикнала да получава.Тя чака по-скоро всичко да свърши мъжа.Смята,че красотата й е достатъчна да покорява и не полага никакви усилия за разнообразие.

И петата причина е,че грозните жени са по-добри домакини,съпруги и майки.Те са по-отговорни и не се разпиляват с часове да се “контят” излишно,за да привлекат нечие внимание.Предпочитат да свършат нещо за семейството,отколкото два часа да стоят пред огледалото.Такива жени се оказва,че са по-щастливи,обичани и уважавани от съпрузите си,защото те не им създават проблеми,а само дават нужната подкрепа и спокойствие.А какво друго му трябва на един мъж,който непрекъснато е боготворен от жена си?Ами….нищо,това му e напълно достатъчно.
jivko mihalev
realnilovehistori.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар